Kúria esküvők

Kedves Jegyespár!
 
A Kúria teljes csapata arra törekszik, hogy a Kúriában tartott esküvők igazán varázslatos élményt nyújtsanak az ifjú párnak és vendégeiknek. 

 

Borvidéki esküvőre vágytok...?

Célunk, hogy az ifjú pár egyedi igényeit figyelembe véve tegyük tökéletessé a nagy napot!

Legyen szó különleges menüsorról, egyedi étkészletről vagy bútorokról, mindenben partnerek vagyunk.

Bármilyen ötlet merül fel bennetek, bátran mondjátok el nekünk, szeretjük a közös ötleteléseket és tervezést.

 

Az alábbiakban néhány lépésben bemutatjuk, miként épül fel nálunk egy esküvő /a további részleteket ajánlatkérés esetén küldjük meg/:

 

Vendégek fogadása a teraszon...

A vendégfogadás az első lépése az esküvőnek. A polgári/templomi ceremónia előtti időszakot jelenti nálunk, egyedileg választott italokkal és falatokkal. Bizonyos frissítőket tartalmaz az alapcsomagunk is, felár ellenében kérhetőek extra italok/ételek.

Helyszíne bárhol lehet a Kúria területén belül, a legmegfelelőbb az épület első terasza, mely fa asztalokkal és padokkal van berendezve.  

A Kúria épülete és a csodás kert igazán meghitt helyszíne a vendégek fogadásának.

 

 

 

Szertartás a szabadban...

A Kúria területén számtalan megfelelő helyszín található a polgári szertartás megtartásához, melyek nagy része díjmentesen igénybe vehető a nagy napon. Felárral egyedül az újonnan épített kupola választása esetén kell számolni. 

Az épület mögött található hatalmas füves területen a Kúria stílusához illeszkedő padokkal kerül berendezésre a szertartás helyszíne. Igény esetén bérelhetőek egyedi székek is.

Amennyiben az időjárás nem kedvezne, akkor sem kell, hogy kétségbe essen a pár. A pinceétteremben adott a megfelelő nagyságú terület ahhoz, hogy kényelmesen, meghitt hangulatban kerüljön sor a ceremóniára.

Kupola

 

Exkluzív vacsora és esküvői party a pinceétteremben...

 
Az épület alatt található exkluzív kóstoló pincében kiváló lehetőség nyílik egy igazi borvidéki hangulatú, ünnepi vacsora lebonyolítására.
 
A terem maximum 120 fő befogadását teszi lehetővé, számtalan módon berendezhető. A berendezést a létszám nagyban meghatározza.
 
A vacsorát a Kúria séfje gondos odafigyeléssel állítja össze. Az esküvői menü 3 részből épül fel: leves, főételek és éjféli vacsora. Ajánlatkérés esetén elküldünk részetekre egy menüsort, fontos azonban, hogy a fogások cserélhetőek, igény esetén át is alakítható a teljes menü.

Az ételek felszolgálása, tálalás módja lehet svédasztalos vagy tálszerviz.

A buli során korlátlan italcsomaggal dolgozunk, mely a polgári szertartást követően indul és hajnali 3-ig díjmentes. Az időkorlátot követően a fogyasztott italok felírásra kerülnek. Rövidital díjmentesen behozható.

A menüsor és az italcsomag is átalakítható, módosítható.

Számunkra a legfontosabb, hogy az esküvői ceremóniát,az ifjú pár igényei szerint, maximális profizmussal bonyolítsuk le.

 

főasztal

b1

b2

b3

t1

 

t2

Folyamatos kapcsolattartás, megbízható szolgáltatói stáb ajánlás...

A Kúriában tartott esküvőkön profi személyzettel dolgozunk, a tulajdonosok az esküvő végéig a helyszínen tartózkodnak és kérdés esetén állnak rendelkezésre. 

A kapcsolatfelvétel az ajánlatkéréskor kezdődik és a nagy napig folyamatos.

Meglehetősen sok esküvővel a hátunk mögött bátran állítottunk össze egy olyan szolgáltatói csomagot, akiket bátran merünk ajánlani. Szerződéskötéskor az ifjú pár rendelkezésre bocsátjuk a listát.

Dekoráció, virág, fotós, videó, ceremóniamester, torta, és még megannyi kérdés, melyre szívesen segítünk megtalálni a válaszokat.

 

k1

 

 

A csapat egy része, akik értetek dolgoznak a nagy napon:

 

 

Kérje ajánlatunkat!

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem